1
Domaći fudbal

head coach Gordan Petric Partizan - Austrija, prijateljska trening utakmica Belek, Antalija, Turska, Jan. 23 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

(SASTAVI) PARTIZAN NAPADA 3 BODA U KRUŠEVCU: Fejsa ispred Belića, Rikardo udarna igla crno-belih!

Objavljeno: 05.02.23 u 13:38

Evo ko izlazi na teren.

Fudbaleri Partizana u prvom duelu u nastavku Mozzart Bet Superlige Srbije, odmeriće snage sa ekipom Napretka iz Kruševca. Taj susret počinje u 14.30, a prenos možete pratiti direktno na Arena premium 1 kanalu.

Na nešto manje od sat vremena do starta utakmice, poznati su i sastavi. Trener crno-belih Gordan Petrić, odlučio je da izvede sledećih 11 fudbalera.

Partizan: Popović – Filipović, Marković, Vujačić, Šehović – Fejsa, Andrade – Dijabate, Natho, Jović – Rikardo.

Što se tiče ekipe Napretka koja se trenutno nalazi na 11. poziciji, trener Dušan Đurđević, izabrao je sledeće startere.

Napredak: Petrić – Jovanović, Kerkez, Đeković, Vukajlović – Putinčanin, Stanković – Ljubomirac, Bastajić, Čečarić – Šarić. Trener: Dušan Đorđević.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

1 Komentara

  1. Fejsa i Diabate se nisu snasli na ovom groznom terenu i smrzavanju, mnogo su gresili i Petric bas i nije sa njima pogodio pravi sastav koji ce mnogo lakse osvojiti ove bodove. Coce Igor je odigrao bass maestralno i cela odrana. Mladi Sehovic je odigrao vrlo korektno, a pribojavao sam se ev. njegovog kiksa , znam nije on kiksara ali je mlad i bojao sam se hoce li se dobro snaci u ovakvim uslovima igre.
    Idemo dalje, napred Partizan!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter