1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

(POLUVREME) BEZ GOLOVA U LEDENOM KRUŠEVCU: Jedva da može da se igra, Partizan bez ozbiljnijih prilika! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.23 u 15:25

Nismo videli gotovo ništa u prvom delu igre.

Fudbaleri Partizana u 20. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije gostuju ekipi Napretka u Kruševcu, a nakon 45 minuta igre rezultat je 0:0. Kasnila je utakmica 5 minuta, dok na terenu, jedva da ima uslova za igru.

Razlog za kašnjenje ovog susreta, krio se u tome da su se vodili pregovori o odlaganju, ali je na kraju ipak odlučeno da se igra. Teren je zaleđen, a u uvodnim minutima utakmice, počeo je da pada i sneg.

FOTO: STARSPORT

Prvu šansu na utakmici imao je Napredak u 7. minutu, kada je Sarić šutirao, dok ga je izblokirao Marković. Samo 2 minuta kasnije, uzvratio je Jović, posle centaršuta Dijabatea, bio je sam na petercu, ali je njegov pokušaj sprečio golman Petrić.

Malo toga smo videli u prvom poluvremenu, igračima je izuzetno teško da kontrolišu loptu, a pored zaleđenog terena, na sve utiče i hladnoća. Napredak je pritiskao u 22. minutu, imao je tri kornera za redom, ali bez neke ozbiljnije prilike.

Probudio se malo Partizan, pa je potencijalnu šansu imao u 30. minutu, nakon što je Rikardo oboren na oko 25 metara od gola. Natho je dobro centrirao, dok je nakon gužve u kaznenom prostoru, lopta ipak završila u rukama golmana domaćih.

FOTO: STARSPORT

Nastavili su crno-beli u istom ritmu, a centaršut Dijabatea 3 minuta kasnije, je ipak bio prejak za Rikarda. Muči se Fejsa pozadi, pa je u 39. minutu dopustio korner domaćima. Bio je to čak deveti udarac iz ugla za Napredak, ali gotovo da niejdnom nisu stvorili bilo kakvu šansu.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu imao je Šarić, koji je šutirao sa sedam metara ka golmanu Partizana Popoviću. Ipak, mladi čuvar mreže crno-belih je dobro intervenisao.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter