0
Fudbal

LJUBLJANA, SLOVENIA - JULY 27: Team manager of FC Chelsea Jose Mourinho looks on prior the Pre Season Friendly match between FC Olimpija Ljubljana and FC Chelsea at Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia on Sunday, July 27, 2014. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MURINJO OTKRIO DO SADA NEPOZNATE DETALJE: „Mogao sam da napustim Romu, ali…“

Objavljeno: 05.02.23 u 14:37

Imao je mnoštvo ponuda.

Trener Rome Žoze Murinjo, nakon dobre sezone, imao je ponude od nekoliko ekipa iz Premijer lige, ali i reprezentacije Portugala. Ipak, portugalski stručnjak je odlučio da ipak ostane u Italiji, a u razgovoru za tamošnje medije, otkrio je da je lako mogao da napusti Romu u decembru.

– Mogao sam u decembru da napustim Romu, ali nisam. Ovo je moj život, svaki dan je borba. Nekada se čini da se mučimo, ali smo u vrhu tabele sa ostalim ekipama, koje su jake i imaju šta da pokažu.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Potom su ga upitali da prokomentariše Nikolu Zaniuolu, koji je zatražio da napusti Romu, kao i Smolinga, koji ne želi da potpiše novi ugovor sa italijanskim velikanom.

– Zaniolo je problem za klub, nemam ništa sa tim. On mora svoje probleme da reši sa klubom, a ne sa mnom. Što se tiče Smolinga, ne mogu ništa da učinim da ga ubedim da potpiše novi ugovor – zaključio je Murinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter