0
ATP

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

CICIPAS SE OGLASIO PRVI PUT NAKON FINALA: „Pogledajte Đokovića, on još nije dostigao svoj limit!“

Objavljeno: 05.02.23 u 12:41

Dosta je naučio iz ovog susreta.

Poražen je Stefanos Cicipas od Novaka Đokovića u finalu Australijan opena, a nakon samog meča, o srpskom teniseru je pričao o superlativima. Pored toga što je rekao da je Novak verovatno najbolji teniser ikada, Cicipas je i u prvom intervjuu posle finala AO, odao novo priznanje Srbinu.

– Osvajanje grend slema je jedan od najvećih snova koje sam imao kao dečak, da napravim nešto veliko u sportu koji sam izabrao. Sve je u napornom, svakodnevnom radu. Morate konstantno da napredujete, kako sa tehnikom, tako i sa fizičkom spremom. Pogledajte Novaka Đokovića, koji je jedan od najboljih igrača svih vremena, a još nije dostigao svoj limit – počeo je Cicipas.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom je istakao da je tenis maraton i da ako radiš 6 sati dnevno, sigurno postaješ prava mašina.

– Tenis je maraton, a ne sprint. Ovo je sport u kojem svakog dana moraš da napreduješ. Jedan ili dva rezultata ne znače ništa, moraš stalno da se dokazuješ. A, ako radiš šest sati dnevno, postaješ prava mašina – zaključio je Cicipas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter