2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STARA DAMA PREŽIVELA MARAKANU: Zvezda remijem otvorila prvenstvo! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.23 u 18:10

Bez pobednika u Beogradu!

Utakmica 20. kola Mozzart bet Superlige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine, posvećena Siniši Mihajloviću, završen je bez pobednika rezultatom 1:1.

Crveno-beli su dominirali od prvog do poslednjeg minuta, ali Vojvodina je iskoristila svoju šansu i osvojila veliki bod u srpskoj prestonici.

Domaćin je prvu priliku stvorio već posle 50 sekundi. Alekandar Katai je pokušao udarcem sa leve strane kaznenog prostora i tako je izborio korner. Nakon prvog udarca iz ugla nije bilo većih problema za goste iz Novog Sada.

Na sličan način zapretila je Zvezda u 4. minutu. Ivanić je ubacio loptu u srce petarca, ali isprečili su se defanzivci Stare dame, pa je domaćin ponovo dobio samo korner.

Na svaka dva minuta domaći bi izborili korner, a tek iz trećeg pokušaja crveno-beli su koliko, toliko zapretili. Eraković se izborio za poziciju, ali njegov šut levom nogom u skoku završio je daleko pored gola koji čuva mladi Carević.

Katai je proigrao Bukarija, a krilni napadač je poslao povratnu loptu ka Aleksandru Pešiću direktno u peterac. Nije se snašao iskusni golgeter, reklo bi se da ga je lopta pogodila u izglednoj prilici, pa su gosti imali vremena za intervenciju.

Gelor Kanga je na veoma čudan način zahvatio loptu na oko 30 metara udaljenosti od gola Vojvodine, ali ona je pogodila prečku. Milimetri su delili Zvezdu od vođstva u 11. minutu.

Pravi slalom kroz protivničku odbranu napravio je Bukari u 15. minutu, Vigo je odvukao defanzivce Vojvodine na bok, ali završnica reprezentativca Gane nije bila na očekivanom nivou.

Nastavila je Zvezda da dominira, a gosto nisu imali nikakav odgovor. Njihova reakcija je izostala, a Osman Bukari je propustio još nekoliko dobrih šansi do 20. minuta.

Upravo je reprezentativac Gane opomenut žutim kartonom zbog starta nad Veljkom Simićem, na oko 30 metara udaljenosti od gola Milana Borjana.

Pravu bombu poslao je Čumić, ali Zvezda je imala sreće jer je lopta završila malo iznad prečke.

FOTO: STARSPORT

Malbašić je proigrao mladog Uroša Kabića u 26. minutu, a đak Stare dame je na perfektan način zatresao mrežu crveno-belih. Borjan nije imao šanse u ovoj situaciji, šut je bio izrazito snažan i precizan.

Bukari je doturio loptu do Pešića, koji se lepo zagradio, ali šutirao je visoko preko gola.

FOTO: STARSPORT

Magičan pogodak Kataija u viđen je u 29. minutu. Gelor Kanga je poslao dugu loptu ka popularnom Magiku, Katai je uočio da je Carević izašao sa gola i lobovao ga levom nogom.

Simić je pokušao glavom u 40. minutu, ali lopta je išla pravo u ruke Milana Borjana.

Odmah po izlasku na teren crveno-beli su preuzeli inicijativu. Gust dim koji je dolazio sa obe navijačke tribine, izazvan bakljadom i spektakularim vatrometom, sprečio je nešto atraktivnije poteze na terenu.

Crvena zvezda je zapretila u 51. minutu kada je Ivanić šutirao iz neposredne blizine na asistenciju Pešića, ali lopta je završila visoko preko gola.

Kanga je šutirao iz velike udaljenosti u 61. minutu, ali Carević je bio na visini zadatka.

Vigo je uposlio Ivanića, Mirko je proigrao Kataija koji je šutirao oštro po zemlji i pogodio saigrača u noge. Lopta je završila u gol autu.

Stefan Mitrović je probio i šutirao levom novog sa ivice šesnaesterca, ali pravo u ruke golmanu.

Na sličan način poput Kange, Kings Kangva je šutirao iz velike udaljenosti i naterao Carevića da je izbaci u korner. U 83. minutu domaćin je izveo 12. udarac iz ugla.

Gotovo iz mrtvog ugla šutirao je Stefan Đorđević u 89. minutu i jedva je Borjan izbacio loptu u korner. Do kraja meča rezultat se nije menjao.


Standings provided by Sofascore
0
0

2 Komentara

  1. Ivanić da se dobro zapita da li zeli da igra fudbal uopste vise u Srbiji?
    Ovo je sramota sta taj decko ne moze da iskoristi sa tri metra i to vise puta!!!
    Ne mozes da dobijes a da ne iskoristis 10 stopostotnih sansi…
    Svi se dledaju kao meiti neki…a onakve sanse bi i baba pogodila neka barem jednom ako ne i dva puta a basi fudbalercici tri metra preko gola i odmah ijao vatanje za glavu ovo ono…sreca pa nemate ozbiljnog trenera koji bi vam i noge lomio za ove sanse…

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter