0
ATP

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

SRAMNE OPTUŽBE NA NOVAKOV RAČUN: Đoković ga razneo na terenu, a on govori kako je lažirao povredu!

Objavljeno: 04.02.23 u 22:11

Užasan potez mladog tenisera

Novak Đoković je na svom putu do osvajanja 10. titule na Australijan open savladao seriju rivala, a jedan od njih bio je francuski teniser Enco Kuako.

Upravo je on dao sebi za pravo da kritikuje srpskog tenisera i ne samo to nego ga je direktno optužio kako je lažirao povredu zadnje lože u Melburnu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Posle meča Novak je rekao da ima tu povredu, veliku povredu, a mnogi borbeni sportisti povređeni ne mogu da nastave. Nadal se povredio, više nije mogao da trči. Mbape je bio van terena dve nedelje. A to su najveći sportisti, ne oni koji nemaju pristup najboljoj opremi. Teško je poverovati da samo jedan čovek na svetu to može – poručio je Enco Kuako za „Tenis Aktu“ i zaboravio da je Đoković u ove svrhe zvao čak i doktorku Marijanu Kovačević.

Kuako je izjavio da „ne može da se primakne“ Novaku Đokoviću ni kada je povređen, ponovo stavivši u fokus Nadala i Mbapea koji su imali povrede i nisu mogli da igraju.

Kada se uzmu primeri Nadala ili Mbapea – a pogotovo Rafe – on na Vimbldonu nije mogao da servira, a znamo koliko je otporan. Kada vidiš najveće sportiste koji ne mogu da izađu na teren, a drugi osvaja grend slem tako što 15 dana igra stalno… Deluje malo kao nategnuta priča. Nije isto ni da li je hronični bol ili povreda. Neke sitnice kod njega mi nemaju smisla. Meni su u Francuskoj uvek govorili da se ne istežem kad sam povređen, a video sam da se Novak sve vreme istezao. Rekao sam sebi: „Ili u Srbiji imaju neki novi metod ili je ovo čudno“ – rekao je Kuako s tim da uopšte nije uzeo u obzir da je Rafael Nadal povređen osvojio Australijan open 2022. godine, kada ga niko nije optužio da je lažirao, nego su govorili da je heroj.

Novak Đoković ima svoje ljude, ja sam daleko od svega toga da sudim o autentičnosti njegove povrede, ali istina je da je u to teško poverovati.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter