0
Evropske lige

Foto: Twitter/@RCCelta

SPEKTAKL U ŠPANIJI: Goleada na meču Betisa i Selte, Hetafe odoleo Atletiko Madridu!

Objavljeno: 04.02.23 u 23:50

Neobična situacije su obeležile duele na Iberijskom poluostrvu

Fudbaleri Selte iz Viga su u jednom spektakularnom duelu savladali ekipu Betisa u gostima rezultatom 3:4 u okviru 20. kola španske La Lige.

Gosti su do prednosti već došli u 6. minutu kada je mrežu Betisa zatresao Larsen, odgovor i totalni preokret domaći su režirali za nepunih 20 minuta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Prvo je Huanmi u 9. doneo izjednačenje zeleno-belima, da bi Kanales u 23. minutu na asistenciju Iglesijasa doneo preokret.

Ipak, do kraja poluvremena Selta uspeva da izjednači pogotkom Veiga. U drugom poluvremenu upravo Veigo svojim drugim golom vraća prednost gostima, a tačku na pobedu Selte postavlja Aidu u 69. minutu.

Do kraja meča crvene kartone su zaradili Luiz Felipe i jedan igrač Selte.

Neobičnu situaciju smo videli na meču Atletiko Madrida i Hetafe, koji je završen rezultatom 1:1.

Anhel Korea je u 60. minutu postigao jedan neobičan pogodak. Naime, prvo je njegov gol poništen zbog ofsajda posle čega je on i zamenjen.

Međutim, kada je već seo na klupu VAR je signalizirao da je pogodak priznat i svi su mu skočili u zagrljaj u tom momentu.

Nažalost po „jorgandžije“ u 83. minutu Unaj donosi izjednačenje Hetafeu i postavlja konačan rezultat.

U preostala dva meča današnjeg programa La Lige, Elče je nadigrao Viljareal sa 3:1, dok su neršeno 1:1 odigrali Espanjol i Osasuna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter