0
ATP

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 25: Novak Djokovic (L) and his son Stefan Djokovic attend the FIBA Basketball World Cup 2023 Qualifier game between Serbia and Greece at Stark Arena on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ŠPANJOLKA OTKRILA GDE JE ĐOKOVIĆ OTIŠAO NA ODMOR: „Baš je dobar sa devojčicama, šteta što Maja ne zna ko je on“! (FOTO)

Objavljeno: 04.02.23 u 10:45

Svetski broj 1 uživa u Španiji sa svojom porodicom

Novak Đoković je prošle nedelje trijumfovao po 10. put u Melburnu i tako stigao do 22. Grend slema u karijeri kao i 1. mesta na ATP listi.

Odmah po završetku Australijan opena, Novak je sa suprugom Jelenom, ćerkom Tarom i sinom Stefanom otišao na odmor, mada se lokacija nije znala.

Ovih dana, na društvenim mrežama pojavile su se slike najboljeg tenisera sveta, koje su otkrile da se on nalazi u Marbelji.

Naime, Lorena Fernandez, vlasinca pilates centra u Marbelji, podelila je sliku na svom instagramu gde se Novak igra sa njenom ćerkom, Majom.

 

 

– Kako super fin momak i tako je sjajan sa devojkama. Šteta što Maja ne zna ko je on – napisala je Lorena.

Poznato je da Đoković često boravi u Marbelji, gde je bio i tokom pandemije. On je tamo kupio vilu u vrednosti od 10 miliona evra.

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter