0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/buducnostsrbijeav/ screenshot

RANJENI DEČAK SA KOSOVA I METOHIJE GOST NA ‘MIHINOJ UTAKMICI’: Na Marakanu dolaze i deca iz Sremske Kamenice o kojima je Siniša brinuo! (FOTO)

Objavljeno: 04.02.23 u 12:50

Crveno-beli se opraštaju od voljenog Siniše!

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Vojvodinu u okviru 20. kola Mozzart bet Superlige Srbije, na stadionu ‘Rajko Mitić‘ u terminu od 16 časova. Prva utakmica u prolećnom delu šampionata biće posvećena legendi crveno-belih, ali i legendi srpskog i evropskog fudbala, Siniši Mihajloviću.

Ovo je prvi zvaničan susret koji srpski šampion igra nakon prerane smrti voljenog Mihe, a još veći značaj donosi činjenica da je Siniša ostavio dubok trag i u dresu Vojvodine.

FOTO: FK Crvena zvezda

Na ‘Marakani‘ će biti mnoštvo gostiju, a među njima se izdvaja jedan veliki heroj – Stefan Stojanović. Reč je o dečaku sa Kosova i Metohije  koji je za Badnji dan upucan od strane albanskih terorista. Stefan će sa porodicom gledati meč kao specijalni gost srpskog šampiona.

Na stadionu će se naći i deca iz Dečjeg sela Sremska Kamenica o kojima je neverovatni Miha brinuo tokom života. Mihajlović je odbio poklone za svadbu sa suprugom Arijanom, već je naglasio da svi gosti doniraju novac za spomenutu decu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter