0
Domaći fudbal

FOTO: RFK Novi Sad

PROMENA NA ČELU KLUBA: Milan Radaković novi predsednik Novog Sada!

Objavljeno: 04.02.23 u 19:20

Promene u redovima prvoligaša!

U glavnoj sali RFK Novi Sad na Detelinari danas je održana sednica Skupštine RFK Novi Sad 1921. Sednici  je prisustvovalo 16 od 18 članova Skupštine kluba koji se takmiči u Mozzart bet Prvoj ligi Srbije, tj. drugom po rangu takmičenju u našoj zemlji.

Glavne tačke dnevnog reda bile su tačka 4 „razmatranje i usvajanje ostavke Gulevski Dimčeta na funkciji predsednika Kluba i predsednika Upravnog odbora“ kao i tačka 6 „razmatranje i imenovanje novog predsednika Kluba i predsednika upravnog odbora“.

Odlukom većine članova Skupštine usvojena je ostavka Gulevski Dimčeta na funkciji predsednika Kluba i predsednika Upravnog odbora, dok je za novog predsednika Kluba i predsednika Upravnog odbora imenovan Prof. dr Milan Radaković.

U okviru tačke 3 „razmatranje i usvajanje finansijskog izveštaja o radu Kluba za finansijsku 2022. godinu i izlaganje izveštaja sportskog direktora i direktora omladinske škole“ svoje izveštaje izneli su sportski direktor Zoran Govedarica, a potom i direktor omladinske škole Mirko Babić.

U okviru tačke 7 „predlog novih članova Upravnog odbora“ imenovani su:

Jasminko Ristović – Mistral KomercSergej Škorić – Auto OfficePeđa Dumnić – „D Sport System“, bivši fudbalski sudija i vlasnik Protein Si suplementacijedr. Radovan Pejanović – VD rektor novosadskog univerziteta , istaknuti profesor poljoprivrednog fakulteta.
Todor Petković – direktor uspesne gradjevinske firme
Uroš Uskoković – mladi preduzetnik
Snezana Popović – upešna vlasnica gradjevinske firme
Goran Antić – uspešni privrednik i vlasnik firme „24. oktobar“

DNEVNI RED:

1.Usvajanje zapisnika sa prethodne sednice
2. Razrešenje člana Skupštine Sekule Rašiovana i predlog za imenovanje novog člana Gorana Antića
3.Razmatranje i usvajanje finansijskog izveštaja o radu Kluba za finansijsku 2022. godinu i izlaganje izveštaja sportskog direktora i direktora omladinske škole
4.Razmatranje i usvajanje ostavke Gulevski Dimčeta na funkciji predsednika Kluba i predsednika Upravnog odbora
5.Razmatranje razrešenja članova Upravnog odbora
6.Razmatranje i imenovanje novog predsednika Kluba i predsednika Upravnog odbora
7. Predlog novih članova Upravnog odbora
8. Usvajanje novog Statuta Kluba i poslovnika o radu
9. Razno

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter