0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Cazoo Baskonia Vitoria at Stark Arena Hall on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ OPREZAN PRED MEČ SA MEGOM: “Imamo iskustvo od prošle godine sa njima koje nas opominje”

Objavljeno: 04.02.23 u 20:55

Crno-beli traže nastavak sjajnog niza pobeda

Košarkaši Partizana će sutra od 18.30 gostovati ekipi Mege u okviru meča 18. kola ABA lige.

Šef stručnog štaba crno-belih Željko Obradović poziva na oprez uoči ovog duela i podseća na iskustvo koje njegov tim ima iz prošle sezone.

VESTI O PARTIZANU:

– Očekuje nas veoma teška i važna utakmica. Imamo iskustvo od prošle godine sa Megom koje nas opominje i sigurno da moramo ući u taj meč maksimalno pripremljeni. Mlada su i ambiciozna ekipa koja će sigurno dati sve od sebe protiv nas. ABA liga je za nas važna i ova utakmica je čak i važnija nego ona koju smo dobili u Kaunasu protiv Žalgirisa – istakao je Obradović.

Centar Partizana Alen Smailagić dodao je da fokus ekipe mora biti samo na sutrašnjoj utakmici.

– Sledi nam Mega za koju imamo jedan dan da se pripremimo. Nije vreme da razmišljamo o onome što je bilo niti da uživamo u nekim pobedama, već samo da mislimo o onome što sledi. Ima nas dosta u timu koji smo se prošle godine opekli protiv Mege nakon evropske utakmice i sigurno je da moramo pokazati da smo tu lekciju naučili – izjavio je Smailagić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter