4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: ‘Stalno ostajemo dužni navijačima! Moramo da vratimo brejk koji smo ispustili!’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.23 u 18:50

Remi na startu prolećnog dela sezone!

Utakmica 20. kola Mozzart bet Superlige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine, posvećena Siniši Mihajloviću, završen je bez pobednika rezultatom 1:1.

Crveno-beli su dominirali od prvog do poslednjeg minuta, ali Vojvodina je iskoristila svoju šansu i osvojila veliki bod u srpskoj prestonici.

Po završetku utakmice oglasio se trener Crvene zvezde, Miloš Milojević.

– Neke stvari se ponavljaju, jer stalno pricamo o tome i to igračima uđe u glavu i postane mentalni problem. Radimo na treningu i pokušavamo da ispravimo, jer drugog leka nema. Svakako je bila emotivna, ali i rastrzana utakmica, prva prolećna. Žao mi je navijača i žao mi je što nismo postigli više golova. Imam osećaj da stalno ostajemo dužni navijačima, jer nas redovno podržavaju i nadam se da ćemo to promeniti – počeo je Milojević.

Ipak, šef stručnog štaba crveno-belih se već okreće narednom meču.

– Naredne nedelje nas očekuje utakmica protiv Voždovca, sasvim drugačija od ove, veštačka trava, a na nama je da se spremimo što bolje i vratimo brejk koji smo ispustili večeras – zaključio je Milojević.

0
5

4 Komentara

  1. Brate ti nemas pojma najbolje za Zvezdu isebe da odes a ovo dvoje lopuze Terzic i Mrkela sto su te doveli u APS zajedno sa predsednikom kog su okacili u kancelarije zvezdasi vidi te li vi ovu bruku i sramotu od tima a cutite ko picke

    4
    1
    Odgovori
  2. Stidis li se ti covece nekada?
    Kakva ti je ovo igra, Katai cele pripreme vezba da menja centarfora, onda ga izvedes i pustis stopera Milunovica da bude centarfor.

    4
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter