0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIHINI SINOVI DOBILI DRESOVE NA POKLON, PA OTIŠLI ISPRED SEVERA: Emotivne scene na ‘Marakani’! (FOTO)

Objavljeno: 04.02.23 u 16:28

Duel je počeo minutom ćutanja!

Raspored Mozzart bet Superlige Srbije doneo nam je u 20. kolu, prvom posle zimske pauze, susret Crvene zvezde i Vojvodine. Utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić’, koja je počela u terminu od 16 časova, posvećena je nedavno preminulom legendarnom asu srpskog i svetskog fudbala, Siniši Mihajloviću. 

Zvezda je tokom dana donela odluku da će se VIP loža na zapadnoj tribini od sada zvati po voljenom Mihi, a susret sa ekipom iz Novog Sada ima još veći značaj kada se u obzir uzme činjenica da je Siniša ostavio dubok i neizbrisiv trag u dresu oba kluba.

FOTO: STARSPORT

Uoči meča na centru terena viorila se velika Mihina fotografija nastala za vreme njegove ere u crveno-beloj boji, a potom su se na travnatoj podlozi stadiona ‘Rajko Mitić’ pojavili i njegovi sinovi.

U ime FK Crvena zvezda Mihajlovićima su dresove uručili predsednik, Svetozar Mijailović, kao i predstavnik zlatne generacije Dragiša Binić. Ubrzo im se pridružila i delegacija Vojvodine koja je uručila isti poklon.

Sinišini sinovi su potom otišli ispred Severne tribine, ispred koje su visoko podigli uramljene dresove.

FOTO: STARSPORT
18
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter