0
ATP

FOTO: twitter/@AustralianOpen

LEGENDARNI AMERIKANAC PORUČUJE: ‘Svi koji su pljuvali Novaka, sada ga ljube u d*pe!’

Objavljeno: 04.02.23 u 14:49

‘Đoković je obrazovan čovek i nikada ne razmišlja kao ove se*onje!’

Legendarni američki teniser, Džimi Konors, apsolutni je rekorder po broju osvojenih titula računajući sve kategorije turnira. Konors je vlasnik čak 109 trofeja, a veliki je navijač Novaka Đokovića, koji bi u narednim godinama mogao da sruši njegov rekord.

Nakon Đokovićeve pobede na Australijan openu Konors je vrlo jasno stao na Noletovu stranu i govorio u superlativu o Srbinu.

-Čovek je ostao pri svojim ubeđenjima, bilo da su ispravna ili pogrešna. I bio je spreman da zbog toga plati cenu, nije se povlačio. Bio je spreman i na to da ga izbace iz tenisa. To je brutalno – kazao je Amerikanac u podkastu ‘Prednost za Konorsa’.

Konors je 1974. godine izbačen sa Rolan Garosa jer je potpisao ugovor sa Teniskom ligom SAD.

-Mogu da se identifikujem sa Novakom, jer sam i ja bio odstranjen sa Rolan Garosa. Sad će neko da kaže da pričam ovako zato što sam besan. Ali, nisam besan. Samo znam da mnogi koji su juče najviše pljuvali po Đokoviću sada ga ljude u dupe. Svi redom – istakao je legendarni teniski as. 

Na Džimijeve reči nadovezao se i njegov sin Bret.

-Svaki čovek koji vam je do juče govorio kako je Đoković užasan čovek, kako je đubre, sada viču: „Ja to govorio? Nema šanse“. Svi se okreću onako kako vetar duva. A, Novak nikada nije tako razmišljao, kao ovi se*atori. On je obrazovan čovek koji na glas govori: „Moje telo, moje zdravlje. Ja sam sportista, živim od svog tela“. A, tretirali su ga kao da je ludak – povukao je mlađi Konors.

 

10
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter