0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOREOGRAFIJA DELIJA ZA VOLJENOG MIHU: Sever odaje počast legendi kluba! (FOTO)

Objavljeno: 04.02.23 u 17:10

Emotivne scene na ‘Marakani’!

Raspored Mozzart bet Superlige Srbije doneo nam je u 20. kolu, prvom posle zimske pauze, susret Crvene zvezde i Vojvodine. Utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić’, koja je počela u terminu od 16 časova, posvećena je nedavno preminulom legendarnom asu srpskog i svetskog fudbala, Siniši Mihajloviću. 

Zvezda je tokom dana donela odluku da će se VIP loža na zapadnoj tribini od sada zvati po voljenom Mihi, a susret sa ekipom iz Novog Sada ima još veći značaj kada se u obzir uzme činjenica da je Siniša ostavio dubok i neizbrisiv trag u dresu oba kluba.

Uoči utakmice predsednici oba kluba uručili su sinovima Siniše Mihajlovića dresove na poklon. Oni su potom sa uramljenim dresovima otišli ispred Severne tribine da se zahvale navijačima.

FOTO: Privatna arhiva

Već u 11. minutu, po uzoru na legendarni broj 11 koji je Miha nosio na dresu, osvanula je koregrafija na tribine gde se nalaze najvatrenije pristalice crveno-belih. Reč je o Mihinoj fotografija iz perioda kada je nastupao za srpskog velikana.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter