0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KABIĆ ŠOKIRAO DOMINANTNU ZVEZDU, KATAI UZVRATIO MAJSTORIJOM: Stara dama zadovoljnija rezultatom! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.23 u 16:56

Nerešeno na poluvremenu!

Raspored Mozzart bet Superlige Srbije doneo nam je u 20. kolu, prvom posle zimske pauze, susret Crvene zvezde i Vojvodine. Utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić’, koja je počela u terminu od 16 časova, posvećena je nedavno preminulom legendarnom asu srpskog i svetskog fudbala, Siniši Mihajloviću. 

Daleko bolju igru u prvom poluvremenu pokazala je Crvena zvezda, ali Vojvodina je na momente bila i više nego opasna po gol Milana Borjana. Posle 45 minuta velike borbe rezultat je 1:1.

Domaćin je prvu priliku stvorio već posle 50 sekundi. Alekandar Katai je pokušao udarcem sa leve strane kaznenog prostora i tako je izborio korner. Nakon prvog udarca iz ugla nije bilo većih problema za goste iz Novog Sada.

Na sličan način zapretila je Zvezda u 4. minutu. Ivanić je ubacio loptu u srce petarca, ali isprečili su se defanzivci Stare dame, pa je domaćin ponovo dobio samo korner.

Na svaka dva minuta domaći bi izborili korner, a tek iz trećeg pokušaja crveno-beli su koliko, toliko zapretili. Eraković se izborio za poziciju, ali njegov šut levom nogom u skoku završio je daleko pored gola koji čuva mladi Carević.

Katai je proigrao Bukarija, a krilni napadač je poslao povratnu loptu ka Aleksandru Pešiću direktno u peterac. Nije se snašao iskusni golgeter, reklo bi se da ga je lopta pogodila u izglednoj prilici, pa su gosti imali vremena za intervenciju.

Gelor Kanga je na veoma čudan način zahvatio loptu na oko 30 metara udaljenosti od gola Vojvodine, ali ona je pogodila prečku. Milimetri su delili Zvezdu od vođstva u 11. minutu.

FOTO: STARSPORT

Pravi slalom kroz protivničku odbranu napravio je Bukari u 15. minutu, Vigo je odvukao defanzivce Vojvodine na bok, ali završnica reprezentativca Gane nije bila na očekivanom nivou.

Nastavila je Zvezda da dominira, a gosto nisu imali nikakav odgovor. Njihova reakcija je izostala, a Osman Bukari je propustio još nekoliko dobrih šansi do 20. minuta.

Upravo je reprezentativac Gane opomenut žutim kartonom zbog starta nad Veljkom Simićem, na oko 30 metara udaljenosti od gola Milana Borjana.

Pravu bombu poslao je Čumić, ali Zvezda je imala sreće jer je lopta završila malo iznad prečke.

Malbašić je proigrao mladog Uroša Kabića u 26. minutu, a đak Stare dame je na perfektan način zatresao mrežu crveno-belih. Borjan nije imao šanse u ovoj situaciji, šut je bio izrazito snažan i precizan.

Bukari je doturio loptu do Pešića, koji se lepo zagradio, ali šutirao je visoko preko gola.

Magičan pogodak Kataija u viđen je u 29. minutu. Gelor Kanga je poslao dugu loptu ka popularnom Magiku, Katai je uočio da je Carević izašao sa gola i lobovao ga levom nogom.

Simić je pokušao glavom u 40. minutu, ali lopta je išla pravo u ruke Milana Borjana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter