0
Ostali sportovi

foto: twitter/@ufc

MAHAČEV LJUT NA UFC: „Dena Vajt ne obraća pažnju na borbe“!

Objavljeno: 03.02.23 u 18:45

Rus smatra da je ovako velika borba trebala biti bolje promovisana

Sledeće subote se održava UFC 284 u „RAC Areni“ u Pertu, a glavna borba biće između šampiona lake i pero kategorine: Islama Mahačeva i Aleksandra Volkanovskog.

Volkanovski će pokušati da dođe do drugog pojasa i tako postane „double-champ„.

Iako je ovo ogromna borba, ako uzmemo u obzir stil dvojice boraca i težinu koju nosi ovaj meč (borba za P4P prvo mesto), Mahačev smatra da nije dovoljno pažnje usmereno na nju.

Vidim da UFC ne promoviše ovu borbu. Dejna Vajt ima nekih privatnih problema pa trenutno ne obraća pažnju na borbe. Ovde u Pertu svi znaju šta se dešava i sa nestrpljenjem iščekuju, biće i PPV (plaćanje za gledanje strima), ali moglo je da se uradi mnogo više od toga. Volkanovskog sam video samo jednom i to u Sidneju, mogli smo da imamo pravu turneju i konferenciju za medije, ali nismo – rekao je Mahačev za „RSports Rusija„.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Mahačev neće u uglu imati svog prijatelja i mentora Habiba Nurmagomedova, po prvi put.

Kada god je on u mom uglu sve je bolje. Videli smo u Abu Dabiju, kada izgubim kontrolu on mi kaže pravu stvar i vrati me na put, ovde uspori tu dodaj gas, pritisak… Kada imate takvog eksperta u uglu uvek ste u prednosti – smatra Dagestanac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter