0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@realmadrid

LOŠE VESTI ZA REAL MADRID: Zato Predrag Rajković zadovoljno trlja ruke!

Objavljeno: 03.02.23 u 13:45

Biće mu olakšan posao sigurno!

Fudbaleri Real Madrida sinoć su savladali Valensiju sa 2:0 na Santijago Bernabeuu i tako ostali u priključku za Barselonom, koja trenutno beži pet bodova.

Međutim, neće ovu utakmicu kraljevski klub po dobrom pamtiti. Ostali su bez dva bitna igrača minimalno za narednu utakmicu.

Karim Benzema, aktuelni osvajač Zlatne lopte, ali i brazilski defanzivac Eder Militao, morali su da napuste teren pre poslednjeg zvižduka.

Posebno je Anćelotija zabrinula povreda Militaa, za koju misli da je ozbiljnija.

Ne završavaju se tu problemi za Madriđane. Naime, Sebaljos i Kros su se požalili na bolove u mišićima, ali se procenjuje da će biti spremni za sledeći meč. Tu bi trebalo da se vrati David Alaba, ali nije još uvek zvanično potvrđeno.

U narednom meču, Real gostuje Majorki, za koju brani srpski golman Predrag Rajković. Za njega je sigurno najvažnije to što Benzema neće nastupiti, s obzirom da je napad Madriđana značajno lošiji bez Francuza.

NAJNOVIJE VESTI IZ LA LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter