0
ATP

FOTO: Screenshot/Tviter

KIRJOS PRIZNAO DA JE NAPAO BIVŠU DEVOJKU: Sud ga pomilovao!

Objavljeno: 03.02.23 u 09:19

Australijanac u centru pažnje.

Bivša devojka Nika Kirjosa, Kjara Pasari prijavila je australijanskog tenisera da ju je pre dve godine tokom svađe odgurnuo na ulici u Kanberi.

Teniser je to priznao, međutim sudija je ovaj incident nazvao „jednostavnim činom gluposti ili frustracije“, te je Kirjos „pošteđen“.

Naime, daljom istragom se utvrdilo da je Nik odgurnuo Kjaru nakon što je ona prethodno stala ispred njegovog automobila ne dajući mu tako da prođe. Sve to se dešavalo u januaru 2021. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Majkl Kukulis-Smit, Kirjosov advokat, istakao je da je Nik pokušao da izbegne ovaj sukob te da je pozvao Uber i pokušao da skloni Pasari, međutim nije uspeo, s obzirom da ona nije želela da se pomeri.

U tom kontekstu i frustraciji koja je nastala, moj klijent je reagovao i desio se prekršaj. Postoji veza između mentalnog zdravlja i uvrede, iako on to danas više ne trpi u istoj meri. – rekao je advokat.

Nakon toga obratila se i sutkinja Bet Kembel.

Vi ste mlad čovek koji je pokušavao da se izvuče iz naglašene emocionalne situacije. Postupili ste u žaru trenutka. – zaključila je ona.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter