0
Fudbal

FOTO: Screenshot

VERUJTE U SVOJE SNOVE JER ONI LAKO MOGU DA SE OSTVARE: Pravi dokaz za to – Vilijam Stil! (VIDEO)

Objavljeno: 02.02.23 u 10:29

Najmlađi menadžer trenutno u ligama petice je Belgijanac Vilijam Stil, inače poreklom Englez.

Vilijam Stil živi san svih igrača popularne igrice Fudbal Menadžer, jer je od igranja simulacije došao do klupe francuskog Remsa! Može se reći da živi Adminov san.

“Brat i ja smo igrali menadžera po čitav dan i noć, nismo silazili sa kompjutera. Tako sam i shvatio čime želim da se bavim u životu. Posle prakse u kadetima Prestona, išao sam od kluba do kluba, niko nije hteo ni da me sasluša, jer sam realno niko. Obratio sam se Sent Trudenu, klubu iz druge belgijske lige za koje sam igrao dok sam bio mlađi i tako je sve počelo”, rekao je Stil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

Njegovu energiju i trud je primetio i gazda kluba, pa je tako realtivno brzo avanzovao do trenera prvog tima već sa 24 godine, sve dok u Remsu nije postao najmlađi trener u ligama petice sa 30 godina.

Rems je toliko bio ubeđen u Vilijama, da su pristali da ga dovedu iako će svaku utakmicu plaćati kaznu od 25.000 evra jer on nema profi trenersku licencu. Za 12 mečeva koliko je do sada na klupi, Rems je platio 300.000 evra kazne, ali nisu nijednom izgubili. Da, da, otkinuo je za vikend bod PSŽ-u!

Eto, ko kaže da se igranje Menadžera ne isplati?!

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter