0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

ŠTA SVE MOŽETE DA OBAVITE U PROSEČNOJ SRPSKOJ MENJAČNICI?

Objavljeno: 02.02.23 u 12:05

Saznajte koje sve usluge su Vam dostupne, a da niste ni znali

Savremene menjačnice u Srbiji se suočavaju sa raznim izazovima, neki su nametnuti tehnološkim napretkom, dok se drugi nameću usled želje da se ostvari prednost nad konkurencijom i pruži što širi spektar usluga svojim korisnicima. Poslednjih godina menjačnice su pored standardnih usluga, poput razmene novca, uvele usluge transfera novca, plaćanja računa i otkupa zlata, dok je u poslednjih nekoliko meseci sve veći broj kripto menjačnica prisutan na tržištu, koje trguju kriptovalutama.

Među menjačnicama i drugim platnim institucijama odnedavno je sve popularnija i usluga uplate depozita na online naloge za klađenje. Jedna od glavnih prednosti je ta što se menjačnice nalaze na svakom koraku širom Srbije, pa je mnogim igračima lakše da nađu najbližu menjačnicu nego kladionicu kako bi dopunili svoj korisnički nalog.

Kompanija AdmiralBet drži korak sa vremenom i konstanto radi na unapređenju usluga koje može da ponudi svojim igračima, kao i na proširenju mreže partnera, što je rezultovalo time da će svi igrači koji su registrovani na veb-sajtu ili aplikaciji AdmiralBet.rs od sada moći da uplaćuju depozit na svoj nalog na gotovo hiljadu uplatnih mesta platne institucije AltaPay u celoj Srbiji.

Ova usluga je potpuno besplatna, bez dodatne provizije, uplatu možete izvršiti brzo i jednostavno, a deponovana sredstva se odmah prebacuju na nalog igrača. Kako biste izvršili uplatu, sve što treba da uradite je da od operatera u najbližoj AltaPay menjačnici zatražite uplatu depozita na AdmiralBet nalog, nakon čega ćete operateru saopštiti identifikacioni broj Vašeg naloga i iznos koji želite da uplatite. Uplaćeni novac će momentalno biti dostupan na Vašem nalogu i istog trenutka ćete moći da ga koristite za odigravanje tiketa ili Vaših omiljene slot igara.

Kompletan spisak AltaPay poslovnica na kojima možete dopuniti Vaš AdmiralBet nalog možete pronaći na ovom linku, a kako biste bili u toku sa svim aktuelnim promocijama kliknite ovde.

Kao što je već rečeno, ova usluga je dostupna svim igračima registrovanim na AdmiralBet.rs, pa ako niste otvorili nalog na sajtu, sada je pravi trenutak za to. Registraciju možete izvršiti u svega par koraka, nakon čega Vam sleduje Bonus dobrodošlice u iznosu od 2000 dinara bez depozita, i to nije sve. Po uplati prvog depozita Vas očekuje 100% bonusa od uplate u visini do 40.000 dinara.

Pronađite lokaciju najbliže AltaPay poslovnice, uplatite depozit i priključite se zabavi!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter