0
Tenis

FOTO: Twitter/Screenshot

SERENA SE VRAĆA NA TEREN: Otac mi kaže: „Serena, moraš da odigraš još jedan ili dva Grend slema“!

Objavljeno: 02.02.23 u 18:55

Američka teniserka je ovom izjavom oduševila svoje fanove

Kako prenose tamošnji mediji, Seren Vilijams je najavila mogućnost povratka.

Osvajačica 23 Grend slema izjavila je da njen otac, Ričard Vilijams insistira na tome da se njegova ćerka vrati na teren.

Moj otac kaže: ‘Serena, moraš da odigraš još jedan ili dva Grend slema’. Odgovaram mu: ‘Tata, molim te, prestani’. Ne vidim sebe na tim konkretnim teniskim turnirima, ali vidim se kako treniram. Ponekad osetim olakšanje kada pogledam na teren, jer sam srećna što ne moram svaki dan da treniram dva sata – izjavila je legendarna američka teniserka.

Nedostaje joj tenis.

Više me boli kada gledam svoje stare fotografije nego turnire ili nešto slično. Nedostaje mi, ali kako sada osećam ne bih se vraćala na teren, jer sam doslovno celi život posvetila tenisu – zaključila je Serena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ova izjava dolazi tri meseca nakon što je mlađa sestra Vilajms, u govoru za „TedCrunch Discrupt“ konferenciji u San Francisku, rekla da se nije penzionisala.

Serena ima 41 godinu i u karijeri je osvojila sve što je mogla da osvoji. Ima 23 Grend slema u singlu, 14 u dublu i 2 u miks dublu. Na Olimpijskim igrama ima zlato i u singl i u dubl konkurenciji sa svojom sestrom, Venus.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter