0
Evroliga

foto: twitter/@OlimpiaMI1936

(POLUVREME) OČAJNA ZVEZDA NA -13: „Crveno-beli“ šutiraju 1 od 9 za tri!

Objavljeno: 02.02.23 u 21:25

Zvezdi je ovo drugo gostovanje u Italiji u okviru duplog kola Evrolige

Crvena zvezda večeras gostuje ekipi Olimpije u Milanu.Crveno-beli“ imaju veliku podršku od strane svojih navijača, kojih je prema nekim procenama oko 1500.

Pre samog početka meča, klub iz Milana je priredio lep doček svojim bivšim igračima, Nemanji Nedoviću i Benu Bentilu, kojima su uručeni dresovi koje su nosili za italijanski tim.

Nešto sporiji početak utakmice za obe ekipe. Čvrste odbrane na obe strane zbog čega i nema velikog broja poena.

Dobro otvara utakmicu Bentil koji vezuje brzih 5 poena. Olimpija ima dobar protok lopte i stiže do prednosti 15:10. Kuzmić hvata dva ofanzivna skoka, postiže poene sa linije penala a potom još jednom za -2.

Tražili su „crveno-beli“ nesportsku Dejvisa koji je jako udario Kuzmića po ramenu ali na kraju običan faul. Promašio je centar oba bacanja pa je na kraju prve četvrtine rezultat 22:18 u korist domaćina.

 

 

Bolje otvrara Olimpija drugu četvrtinu i trojkom Vojtmana stiže na maksimalnih 29:20. Ponovo nekoliko dobrih odbarana Zvezda ne uspeva da iskoristi smušenom igrom u napadu. To koristi Hol koji pogađa uz kontakt 2+1 i to je 34:22.

Zvezda u ovim trenucima ne može ništa da pogodi. Trenutno šutiraju 0 od 7 za tri i to se odražava na semaforu gde je 38:26. Beron pogađa trojku za ogromnih +16.

Prekida seriju domaćih Bentil, koji pogađa prvu trojku za Zvezdu u prvom poluvremenu i sada je 43:32. Kajl Hajns postiže svoj 6. poen i stavlja tačku na prvo poluvreme, 45:32.

 

 

 

VESTI O ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter