0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ POZIVA NA OPREZ: ‘Mnogo su bolji na svom terenu!’

Objavljeno: 02.02.23 u 18:49

Težak zadatak za crno-bele!

U petak, 3. februara, košarkaši Partizana Mozzart Bet gostuju litvanskom Žalgirisu. Utakmica 23. kola Evrolige je na programu od 19 časova, uz direktan prenos na TV Sport Klub.

U prvom ovosezonskom duelu protiv Žalgirisa, u petom kolu Evrolige, crno-beli su na domaćem terenu u Štark Areni savladali tim iz Kaunasa rezultatom 87:76.

U susret novom duelu oglasio se trener Partizana Željko Obradović.

-Činjenica je da Žalgiris igra mnogo bolje na svom terenu. Procenti šuta su im skoro za 10 procenata veći nego u gostima, takođe i broj skokova… Igraju sa visokom postavom, igraju sa igračima na poziciji dva i tri koji su dominantni, koji pokušavaju da igraju na donjem postu – kazao je iskusni stručnjak i dodao:

-Imaju Šmitsa koji je takođe tu veoma dobar. Uz probleme koje su imali sa povredama oni pronalaze rešenja jer ti igrači mogu da igraju na razlitičim pozicijama. Plus Ulanovas, koji je na donjem postu skoro svim timovima u Evroligi pravio probleme i Lekavičijus, kao neko ko pokreće ritam, ko ulazi sa klupe, izuzetno brz igrač. To su najbitnije stvari o kojima razmišljamo u pripremi ove utakmice – zaključio je Obradović.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter