0
Evroliga

Virtus Bolonja - Crvena Zvezda, Evroliga 31.1.2023. foto: STARSPORT

NASTAVLJA SE ZVEZDINA TURNEJA PO ITALIJI: Crveno-beli u Milanu traže povratak na pobednički kolosek – evo gde možete pratiti!

Objavljeno: 02.02.23 u 08:53

Izuzetno važna utakmica.

Košarkaši Crvene zvezde Meridian Bet večeras od 20 časova i 30 minuta gostuju ekipi Olimpije iz Milana u Mediolanum forumu u okviru 23. kola Evrolige.

Crveno-beli se nalaze u jednom lošem ritmu kada je u pitanju najjače evropsko klupsko košarkaško takmičenje. Naime, doživeli su tri uzastopna poraza. Prvo Žalgiris, pa potom Partizan Mozzart Bet i na posletku Virtus iz Bolonje.

Luca Vildoza Virtus Bolonja – Crvena Zvezda, Evroliga 31.1.2023. foto: STARSPORT

Ono što još više brine navijače Zvezde jeste i sve lošija igra, što je naglasio i trener Duško Ivanović nakon poraza od Virtusa.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite efbet sajt.

Večeras će sa druge strane biti ekipa Olimpije koja je definitivno kvalitetom i imenima daleko iznad mesta na kojem je, ali im se kockice nisu posložile ove sezone.

Prvi ovosezonski meč ova dva tima završen je pobedom italijanskog kluba – 71:67.

Prenos utakmice možete pratiti na programu Sport klub 1.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter