1
Evroliga
Etore Mesina

Etore Mesina (FOTO: Starsport)

MESINA OPREZAN PRED DOLAZAK CRVENO-BELIH: „Zvezda je tim koji se bori za plej-of!“

Objavljeno: 02.02.23 u 09:45

Apostrofirao glavne opasnosti.

Košarkaši Crvene zvezde Meridian Bet večeras od 20 časova i 30 minuta gostuju ekipi Olimpije iz Milana u Mediolanum forumu u okviru 23. kola Evrolige.

Pred ovaj meč govorio je i Etore Mesina, trener italijanskog kluba.

Protiv Baskonije smo odigrali veoma dobro. To je utakmica koja će nam dati samopouzdanje zbog način na koji smo pristupili i načina na koji smo je završili. Ipak, moraćemo još bolje kako bismo pobedili Zvezdu, tim koji se bori za plej-ofu, i koji želi da vrati na pravi kolosek posle poraza u Bolonji. – započeo je iskusni stručnjak.

hHead coach Ettore Messina (L) and head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and EA7 Emporio Armani Milan at Aleksandar Nikolic Hall on December 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Zna šta je ključ da se savlada Zvezda, ali i na koje igrače se mora obratiti pažnja.

Za nas će biti ključno da dobijemo pomoć od svih, strpljivo pomeramo loptu i kontrolišemo skokove. Osim toga, moraćemo ponovo da smanjimo izgubljene lopte. Opasnost nisu samo Nedović i Vildosa, već i njihovi ‘veliki’ igrači Bentil i Petrušev, koji su nam zadali mnogo nevolja u Beogradu. – zaključio je Mesina.

Prvi međusobni duel ove sezone između ova dva tima dobila je Olimpija – 71:67.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

2
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter