0
Košarka

FOTO: Screenshot

JOKIĆEVA REAKCIJA NA TRIPL-DABL PROSEK NASMEJALA ČITAVU SALU: „Da li ti takva statistika znači bilo šta?“ (VIDEO)

Objavljeno: 02.02.23 u 10:58

Bitno mu je da tim pobeđuje.

Srpski košarkaš Nikola Jokić trenutno beleži tripl-dabl učinak u proseku, sa 25.1 poen, 11.1 skokova i 10 asistencija i prvi je u trci za MVP nagradu. Kao što svi znamo, individualna statistika nije nešto što je Jokiću primarno, što je centar Nagetsa još jednom pokazao na konferenciji za medije.

Njega je jedan novinar obavestio da sada beleži tripl-dabl učinak u proseku, na šta je Jokić reagovao u svom stilu.

– Uuuuuuuu – rekao je Srbin, a da nije ni promenio izraz lica.

– Da li ti takva statistika znači bilo šta – nastavio je novinar sa pitanjima.

– Mislim, naravno da je lepo. Ponavljam, to nije nešto ka čemu težim, niti to pokušavam da uradim. To mi se samo dogodilo. Srećan sam dok god pobeđujemo utakmice i dok su saigrači oko mene srećni – zaključio je Nikola Jokić.

Već sada u trećoj uzastopnoj godini, Džoker je pomerio svoje granice na viši nivo, uspeo je da dođe do tripl dabl učinka u proseku, dok uz sve to Denver igra odlično i prvi je na Zapadu. Ono što takođe treba napomenuti, jeste i njegov sjajan šut iz igre, od čak 63%, gde je apsolutno prvi među kandidatima za MVP-ja.

Pored toga, među Džoelom Embidom, Lukom Dončićem i Janisom Adetokumbom, Jokić uzima najmanje šuteva po meču, što govori koliko se podredio timskoj igri, više nego ikada.
83
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter