0
Tenis

FOTO: Instagram/Andrea Priscairu/Twitter/ Australian open

JEDNA OD NAJATRAKTIVNIJIH TENISERKI ODUŠEVLJENA NOVAKOM: „Kada mi je teško, gledam njegove snimke“!

Objavljeno: 02.02.23 u 10:15

Izuzetno ceni Novaka.

Rumunska teniserka Andrea Priskariu ne krije svoju podršku Novaku Đokoviću, a u razgovoru za rumunski GSP, navodi da je na Australijan openu, gledala samo njegove mečeve. Priskariu je znala da Novakove titule slavi uz srpsku muziku, a sada otkriva, da kada joj je teško, često gleda Đokovićeve snimke na Jutjubu.

Gledala sam AO, ali samo one mečeve na kojima je Đoković igrao. On je veoma snažan i čvrst lik, neverovatnog uma. Ne mogu da nađem reči da ga opišem. Lično, kad mi je teško, gledam njegove snimke na Jutjubu da mi bude bolje – počela je ona i dodala:

Ono što mu se desilo prošle godine činilo mi se kao izganstvo iz našeg sveta, sporta. Nije bilo lako, samo on zna kroz šta je prošao. Mogu da zamislim samo. Ali da dođete ove godine, pobedite i pokažete ko je gazda… To je bilo senzacionalno! On takođe pokazuje kakav su emotivan uticaj na njega imali svi događaji.

Što se tiče ogromnog rivalstva Đokovića i Nadala, gde obojica imaju po 22 grend slema, Priskariu navodi da će srpski teniser lako nadmašiti Španca.

Trenutno je izjednačen, ali će ga lako nadmašiti sa još tri, četiri ili pet GS. Ne znam u kakvoj će fizičkoj formi biti Rafa. Naravno, i on je veliki šampion. Divila sam se Špancu zbog odlučnosti i sirovog rada koji pokazuje svaki dan. Federer je imao talenat i eleganciju. Zatim dolazi Đoković koji je kombinacija njih dvojice.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter