0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVICA TONČEV ZA HS: ‘Radničkom nije potrebna zamena za Štulića, imamo još bolje špiceve!’

Objavljeno: 02.02.23 u 10:00

Ekipa Nenada Lalatovića spremna je za prolećne bitke!

Radnički iz Niša je u utorak realizovao najveći transfer u istoriji kluba, prodajom mladog Nikole Štulića u redove belgijskog Šarloa. Sjajni napadač, koji je tokom jeseni postigao 10 pogodaka u Mozzart bet Superligi Srbije, prodat je za 750.000 evra.

Nišlije su izdejstvovale i 10 odsto od naredne prodaje, ali 225.000 evra od aktuelnog transfera će inkasirati Partizan, kao njegov bivši klub.

Redakcija HotSporta kontaktirala je prvog čoveka kluba sa ‘Čaira’, Ivicu Tončeva, koji je u razgvooru za naš portal otkrio da Radničkom nije potrebna zamena za Štulića.

IT: Ne treba nam novi napadač! Imamo čak i bolje špiceve od Štulića. Ozbiljno računamo na mladog Matiju Petrovića, koji je pravi biser našeg kluba. Tu su fantastični Sava Petrov i Miljan Škrbić. Ko još u ligi može da se pohvali takvim napadačima? Nema potrebe da dovodimo igrača pored ovakve konkurencije – poručio je Ivica Tončev.

11
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter