2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DRUŠTVENE MREŽE GORE ZBOG NEVEROVATNOG PROPUSTA EVROLIGE: Ovo u najmanju ruku može biti uvredljivo, naziv pobedničkog tima nosi ime supruge predsednika Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 02.02.23 u 18:16

Da li iko od administratora zadužen za proveru imena koja se registruju?

Na zvaničnim profilima društvenih mreža Evrolige objavljen je pobednik 22. kola ‘Fantazi menadžera’ prestižnog takmičenja. Objava je izazvala pravu pometnju, ispraćenu ogromnim brojem komentara navijača Crvene zvezde i Partizana.

Panter, Tavares, Klajburn, Beron i Tompson su članovi prve petorke, dok se u izmenama nalaze Musa, Biliga, Jaramaz, Trifunović i Vokap. Pobednik je sakupio 201,35 poena, odneo ubedljiv trijumf. Sve bi proteklo bez dizanja prašine, da ime pobednika nije registrovano kao ‘KK Vesna Čović’.

FOTO: Instagram.com/euroleague/ Screenshot

Navijači Partizana su oduševljeno reagovali u komentari, gde su se podsmevali, dok je druga strana očekivano imala negativnu reakciju.

Odnosi između Evrolige i Crvene zvezde nisu sjajni posle zabrane registrovanja pojačanja, a prosto je neverovatno da niko od administratora igre ne proverava imena pod kojima se korisnici registruju.

Ovakav potez može biti vrlo uvredljiv s obzirom da je reč o imenu supruge predsednika aktuelnog šampiona Srbije, Nebojše Čovića.

67
16

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter