1
Domaći fudbal

Sasa Ilic Super liga Srbije, Superliga Partizan - Cukaricki 31.10.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SAŠA ILIĆ IMAO ŠTA DA KAŽE GROBARIMA: „I kada je dobro i kada je loše – Partizan se voli do kraja života!“ (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.23 u 13:34

Pričao je o mnogim temama.

Legendarni fudbaler Partizana, a sada trener CSKA iz Sofije Saša Ilić, gostovao je u Partizanovom podkastu, gde je pored aktuelne sezone, govorio i o čuvenim kvalifikacijama za 2003. i 2010. godine, kao i o predstojećem večitom derbiju. Ilić je imao i posebnu poruku za navijače Partizana, rekavši da se bez obzira na okolnosti Partizan voli do kraja života.

Navijači Partizana moraju da budu svesni da je igračima njihova podrška potrebna. Navikli smo navijače da smo uvek prvi, sada je neka druga situacija, ali ni to neće trajati večno – i to će se promeniti. I kada je dobro i kada je loše, Partizan se voli do kraja života – istakao je Ilić.

Otkrio je Ilić i da pomno prati crno-bele, kao i da je u kontaktu sa ljudima iz kluba.

– Ja sam ceo život partizanovac, takav ću biti do kraja života. To uopšte nije upitno, pratim sve što se dešava u Partizanu, što je normalno, pratim rezultate. U kontaktu sam sa pojedinim igračima, sa ljudima iz stručnog štaba, sa nekim ljudima koji su igrali sa mnom koji su gore na vrhu kluba, tako da znam sve što se dešava u Partizanu.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter