0
Domaći fudbal

Fudbal Kup Srbije season 2013-2014 Crvena Zvezda v Radnicki (Kragujevac) Nenad Milijas (C) celebrates the goal with Nejc Pecnik Filip Kasalica Luka Milunovic (L) Beograd, 30.10.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

RADNIČKI DOVEO BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE: Iskusni napadač se vraća u Srbiju!

Objavljeno: 01.02.23 u 15:52

Veliko pojačanje za Kragujevčane.

Novi fudbaler kragujevačkog Radničkog 1923 je nekadašnji igrač Crvene zvezde Luka Milunović. Potpisan je ugovor na godinu i po dana, a iskusni krilni napadač se vratio u srpski fudbal nakon nastupa u albanskom Kukešiju i grčkom Niki Volou.

On je u jesenjem delu sezone odigrao 9 utakmica i postigao 2 pogotka. Poslednji tim za koji je igrao u Srbiji jeste Napredak i to u sezoni 2020/21.

Milunović je u karijeri promenio mnoštvo klubova, dok je najviše nastupa upisao u Crvenoj zvezdi. Tamo je nastupao od 2012. do 2014. godine i sa crveno-belima je osvojio titulu prvaka države, kao i Kup Srbije. Pored toga, Milunović je igrao u svim mlađim selekcijama Srbije.

Fudbal season 2013-2014
FK Crvena Zvezda pripreme Portoroz-Koper
Crvena Zvezda v Ankaran
Luka Milunovic
Koper 01.23.2014.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Pored njega, Kragujevčani su u ovom prelaznom roku doveli Nigerijca Žofrija Činedua, ofanzivnog veznog Vasilija Đurića, štopera Milana Mitrovića, kao i mladog golmana Miloša Mladenovića.

Pru utakmicu u prolećnom delu sezone, Radnički će odigrati protiv Voždovca, u subotu od 13 časova.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter