0
Košarka

FOTO: twitter/@nuggets

OVO VIŠE NIJE ZANIMLJIVO: Novi tripl-dabl Jokića, dva magična poteza o kojim bruji planeta! (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.23 u 08:55

Nikola se igra sa rivalima!

U noći između utorka i srede 18 868 navijača u Kolarodu uživo je imalo priliku da posmatra mađioničara u dresu Denvera, Nikolu Jokića. Srpski centar je još jednom ostavio bez daha sve ljubitelje košarke širom planete, pošto je u pobedi Nagetsa nad Nju Orleans Pelikansima rezultatom 122:113 upisao novi tripl-dabl učinak – 92 u karijeri.

Reprezentativac Srbije je utakmicu završio sa perfektnim učinkom od 26 postignutih poena, 18 uhvaćenih lopti i 15 uspešnih dodavanja. Popularni Džoker i ekipa učvrstili su lidersku poziciju na tabeli Zapada, pa sada drugoplasiranom Memfisu ‘beže’ tri trijumfa.

Jokić je po navici ‘maltretirao’ protivnike spektakularnim potezima, za koje kao po običaju nisu imali baš nikakvo rešenje. Jednim driblingom u tranziciji nanizao je dva čuvara i na atraktivan način završio akciju.

Ni ova utakmica nije protekla bez asistencije koje su na prvi pogled izvodljive samo ako posedujete čarobni štapić u rukama, ili ako se zovete Nikola Jokić.

73
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter