0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ OTKRIO: ‘Brodzijanski je sam odlučio da napusti Partizan!’

Objavljeno: 01.02.23 u 10:20

Slovački as se vraća u Španiju!

U okviru 22. kola Evrolige košarkaši Partizana odigrali su gotovo bespekornu partiju i ‘pregazili’ Asvel iz Liona sa ubedljivih 92:71. Ekipa iz Humske je tako upisala 11. pobedu u prestižnom takmičenju ove sezone.

U sastavu za meč nije bilo reprezentativca Slovačke, Vladimira Brodzijanskog, čije mesto u timu je zauzeo Tristan Vukčević.

Šef stručnog štaba Partizana, Željko Obradović, otkrio je da je centar sam odlučio da napusti klub. Prema pisanju španskih medija, Brodzijanski se vraća u Huventud, gde je pružao sjajne partije.

-Brodzijanski je odlučio da ide. Veoma sam otvoreno razgovarao sa njim i rekao mu da je to njegova odluka… Imali smo ga potpisanog do 14. februara, ali pošto treba da ide… Bolje da se vi raspitate, da ja ne izlazim sa podacima gde ide… Zahvalio sam ispred svih na svemu što nam je dao. Radi se o izuzetnom momku, kojem želim sreću – kazao je trener crno-belih.

Slovački centar je u redove vicešampiona Admiral bet ABA lige stigao u novembru iz redova turskog Bahčešehira.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter