0
Evropske lige

FOTO: Arsenal @Arsenal/ Twitter screenshot

NAPUSTIO ČELSI I POJAČAO GRADSKOG RIVALA: Žoržinjo – Arsenalov džoker za dugo čekanu titulu! (FOTO)

Objavljeno: 01.02.23 u 10:49

Veliko pojačanje za Tobdžije!

Istaknuti reprezentativac Italije i doskorašnji vezista Čelsija, Žoržinjo, poslednjeg dana prelaznog roka postao je novi član Arsenala. Italijan je potpisao ugovor do juna 2024. godine sa liderom na tabeli Premijer lige Engleske, a Tobdžije su za njegove usluge računajući bonuse izdvojile 15 miliona evra.

-Sve što mogu da obećam je da ću dati sve od sebe da što bolje predstavljam ovaj klub. Veoma sam uzbuđen zbog novog izazova. Jedva čekam da izađem na teren. Sve se dogodilo tako brzo. Bio sam pomalo iznenađen, ali sam iskoristio priliku i prihvatio ovaj izazov – izjavio je vezista, a preneo zvanični klupski sajt. 

Zadovoljstvo zbog dovođenja iskusnog veziste i pravog oportuniste na terenu nije krio trener Arsenala, Mikel Arteta.

– Žoržinjo je igrač sredine terena visoke inteligencije, sa liderskim sposobnostima i velikim iskustvom igranja na međunardnoj sceni i u Premijer ligi. On je pobeđivao i osvajao mnogo toga, ali je i dalje gladan trofeja. Želimo mu dobrodošlicu u našu porodicu – poručio je Arteta.

Pre dolaska u Čelsi, sa kojim je osvojio Ligu šampiona, igrao je za Napoli, Sambonifakeze i Veronu. Sa nacionalnom selekcijom Italije postao je šampion Evrope na prethodnom EP-u. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter