FOTO: Youtube/Screenshot
in

MIHIN BRAT ZAPLAKAO U EMISIJI: „Delili smo jedan krevet… Mnogo mi je teško!“ (VIDEO)

Imali su teško detinjstvo.

Crvena zvezda i Vojvodina u prvom meču drugog dela sezone, upriličiće dosojan oproštaj Siniši Mihajloviću, legendi srpskog i evropskog fudbala, koji je preminuo pre skoro 2 meseca. Na stadionu će biti prisutan i njegov rođeni brat Dražen, koji je u emisiji „Kec na jedanaest“, na televiziji K1 pričao o teškom detinjstvu koje je njegova porodica imala.

– Mi smo odrasli u jednoj velikoj porodici koja je bila srednjeg staleža. Imali smo jednu sobu u kojoj smo delili jedan krevet do moje 14. godine kada sam otišao na školovanje u Zagreb – rekao je Dražen, a tokom prisećanja detinjstva, zaplakao je:

– Izvinite, mnogo mi je teško da pričam o tome.

Imala je porodica Mihajlović izuzetno teške trenutke devedesetih, kada je Sinišin prijatelj Stipe, srušio njihovu kuću. Draženu je bilo izuzetno teško da priča o tome, a otkrio je da su se on i Siniša videli 1999. godine.

– Potičemo iz porodice mešovitog braka. Bilo je dosta problema kada je nastao rat u našim krajevima. Porodica majke nije podržavala to što je ona udata za pravoslavca. Nikada pre toga nismo osetili nešto tako, uvek smo bili Jugosloveni, ali onda je nažalost došlo do tih raznih podela i u porodici, ali i među prijateljima. Najteže je bilo našoj majci koja je bila na dve strane. Naravno, ona se odlučila da bude uz svoju porodicu i da krene za svojim sinovima i mužem, ona je najveći teret osetila. Ona je jaka žena“. Bio je taj najbolji prijatelj. Dolazio je kod nas kući, spavao kod nas, Siniša kod njega, družili se…

– Bio sam prisutan tada kada je uradio to što neko ne bi sebi nikada mogao da oprosti. Ipak, 1999. godine u Zagrebu došao je da se vidi sa Sinišom i da popričaju. Objasnio mu je razloge zbog čega je sve to morao da uradi. Na kraju se ispostavilo da je dobro to što je uradio, jer su majka i otac odmah nakon toga napustili našu rodnu kuću i došli su u Novi Sad, odnosno Beograd, tako da im je u neku ruku sačuvao život.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Dražen je imao posebne reči hvale za Sinišinu suprugu Arijanu, koja je prema njegovim rečima, svaki dan bila uz Mihu u bolnici.

– Zbog svog specifičnog izgleda i šarma, žene su ga obožavale, ali njegovo srce uspela je da osvoji Arijana koja je sa njim ostala do poslednjeg trenutka i sa kojom ima petoro dece. Moram da iskoristim priliku da se još jednom zahvalim njegovoj supruzi Arijani za sve što je učinila za sve ove godine dok je bio u bolnici. Ona je svaki dan provela uz njegov krevet. To može samo neko ko nekoga iskreno voli. Izabrao je pravu ženu. Ona je jedna divna majka, divna supruga je bila, samo reči hvale imam za nju.

5
0

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Autor: HotSport

VIRTUS OBORIO KLUPSKI REKORD PROTIV ZVEZDE: Teodosić najviše doprineo ispisivanju istorije!

MerkurXtip SA TERENA: Nova destinacija – Zrenjanin i poseta Radničkom! (VIDEO)