0
Evropske lige

Sasa Lukic Srbija v Svedska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 24.09.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

LUKIĆ JE IMAO JOŠ PONUDA, ALI JE ŽELEO KOD MITROVIĆA: Menadžer otkrio detalje realizacije transfera!

Objavljeno: 01.02.23 u 15:16

Sarađivaće dva srpska reprezentativca i u klubu.

Novi srpski fudbaler u Premijer ligi je Saša Lukić, koji je nedavno potpisao ugovor sa ekipom Fulama. On će se tako pridružiti Aleksandru Mitroviću, koji je već legenda londonskog kluba, a Sašin menadžer Zoran Pavlović, u rrazgovoru za Sport klub, otkrio je kako je došlo do realizacije transfera.

– Sin Nikola je bio u Londonu, ja u Torinu. U subotu smo imali dogovor klubova, s tim što su u utorak oko pola 8 uveče definisani i poslednji uslovi za igrača – istakao je Pavlović u razgovoru za Sport klub i dodao:

– Saša je jutros otputovao u Pariz da bi uzeo vizu za Englesku. Vrlo su male šanse, gotovo nikakve, da bude u protokolu u petak protiv Čelsija.

Lukić je sa Fulamom potpisao ugovor na 4 i po godine, plus jednu, koja je opcija kluba. Srpski reprezentativac je imao još ponuda, čak i finansijski izdašnijih, ali je želeo kod Aleksandra Mitrovića u Fulam.

– Imao još ponuda, konkretnu od Bornmuta, koja je bila još izdašnija i za klub i za igrača, ali Saša tamo nije želeo. Fulam je bio njegov konačan izbor. Želeo je u London i kod Mitrovića.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

– Uslovi su mnogo, mnogo bolji nego što je imao u Torinu, da ne pričamo o detaljima. Razumete me, nadam se – zaključio je Pavlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter