0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKVO IZNENAĐENJE PRED START PRVENSTVA: Čukarički napada Evropu sa dvojcem iz Crvene zvezde, velika pojačanja na Banovom brdu!

Objavljeno: 01.02.23 u 15:25

U pitanju su pozajmice do kraja aktuelne sezone!

Fudbaleri Čukaričkog u ovom momentu zauzimaju četvrto mesto na tabeli Mozzart bet Superlige Srbije, sa četiri boda manje u odnosu na trećeplasirani TSC i dva boda prednosti u odnosu na Vojvodinu koja im kaska za petama.

Brđani su u ovom prelaznom roku najpre angažovali defenzivca, Marka Gajića, koji je stigao iz redova banjalučkog Borca. U utorak je na Banovo brdo stigao i levi bek, iz Brazila, Ričard Dos Santos de Almeida. 

Malo ko je očekivao da će već danas u redovima belo-crnih ‘eksplodirati’ čak dve bombe. Na pozajmicu pravu iz redova aktuelnog šampiona Srbije, Crvene zvezde, prema saznanjima HotSporta stižu štoper Radovan Pankov i čuvar mreže Zoran Popović.

Iskusni tandem iz Zvezde narednih šest meseci braniće boje Brđana, u nameri da se dođe do pozicije koja garantuje učešće na evropskoj smotri.

 

6
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter