0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOLAZAK POPOVIĆA NAGOVEŠTAVA PRODAJU: HS saznaje – Klub iz MLS zainteresovan za Mićovića!

Objavljeno: 01.02.23 u 16:38

Mladi čuvar mreže kreće stopama prethodnika na golu Brđana – Đorđa Petrovića.

Uprava kluba sa Banovog brda vredno radi kako bi Čukarički u prolećnom delu šampionata zasijao punim sjajem i izborio direktan izlazak na evropsku smotru.

Prema našim saznanjima danas je sklopljen dogovor sa Crvenom zvezdom, pa će narednih šest meseci Radovan Pankov i Zoran Popović provesti na pozajmici u redovima belo-crnih.

Prethodno su opremu Brđana zadužili brazilski levi bek, Ričard Dos Santos de Almeida i štoper Marko Gajić.

FOTO: STARSPORT

Pojedini dolasci nagoveštavaju i potencijalne odlaske sa Banovog brda. Politika je jasna, klub živi od prodaje talentovanih igrača, a dovođenje iskusnog čuvara mreže Zorana Popovića jasan je znak da bi Novak Mićović uskoro mogao da napusti tim Dušana Kerkeza.

Prema saznanjima HotSporta, jedan klub iz MLS lige ozbiljno je zainetersovan za Mićovićeve usluge, dok se u Čukaričkom nadaju da bi mogli da zarade oko 750.000 evra od njegove prodaje.

Momak rođen 2001. godine, krenuo bi stopama prethodnika na golu Čukaričkog, Đorđa Petrovića koji pruža fantastične partije u Nju Inglandu. O kvalitetima mladog Mićovića ne treba trošiti reči. Član omladinske reprezentacije Srbije već dugo skreće pažnju na sebe sjajnim intervencijama.

Osim Mićovića i Popovića, na poziciji golmana u Čukaričkom nalazi se i Nemanja Belić. Pouzdani čuvar mreže branio je na svim pripremnim mečevima u Antaliji.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter