0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

DIREKTOR AO OTKRIO DA LI JE ĐOKOVIĆ LAŽIRAO POVREDU: Zapušio je usta svim kritičarima i izneo detalje!

Objavljeno: 01.02.23 u 12:44

Optužili su ga bez razloga.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, našao se na udaru jednog dela javnosti, zbog sumnji da je lažirao povredu na proteklom Australijan openu. Novak je uspeo da se izbori sa svim problemima i da osvoji svoju 10. titulu u Melburnu.

Istinu oko celog slučaja otkrio je direktor Australijan opena Kreg Tajli, koji je video medicinske nalaze. Tajli je tako zapušio usta svim kritičarima, dok je otkrio i detalje Novakove povrede.

– Mnogi izazovi su oko Novaka zbog toga što dobija lošu reputaciju. Ali, na kraju krajeva, mislim da niko ne može da dovede u pitanje njegov atleticizam – počeo je Tajli i dodao:

– Imao je pukotinu od tri centimetara u zadnjoj loži. Apsolutno, video sam snimke, doktori će reći istinu. Bilo je mnogo spekulacija o tome da li je istina ili nije, teško je poverovati da neko može tako nešto da radi sa ovom vrstom povreda. On je neverovatan, nosio se sa tim ekstremno profesionalno.

54
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter