2
Evroliga

FOTO: KK Partizan

„BEZ TOLERANCIJE ZA IZGREDNIKE“: Partizan doživotno zabranio ulazak u halu navijaču koji je pljunuo sudiju! (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.23 u 12:19

Crno-beli su zbog toga bili kažnjeni.

Jedan navijač na utakmici između Partizana Mozzartbet i Baskonije, koja se odigrala 13. januara, pljunuo je sudiju, zbog čega je beogradski klub kažnjen od strane Evrolige. Crno-beli su na to brzo reagovali, pokrenuli su tužbu protiv lica S.G. i od sada će mu doživotno biti zabranjen ulazak u halu na mečevima na kojima je Partizan domaćin.

KK Partizan je pokrenuo proceduru pokretanja tužbe protiv lica S. G. koje je na utakmici Partizan Mozzart Bet – Baskonia pljunulo sudiju, što se u priloženom snimku vidi.

Lice S. G. je od strane policije legitimisano i njemu je od sada doživotno zabranjen ulazak u halu gde god da Partizan Mozzart Bet igra kao domaćin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

Kao što se na snimku vidi, S. G. je ničim izazvan, pri ubedljivom vođstvu Partizana i bez ikakve sumnje u bilo koju odluku arbitara učinio ovo delo – saopšteno je iz KK Partizan.

Pored toga, klub će od počinioca sudskim putem potraživati naknadu štete za ovu kaznu, u iznosu od 5000 evra, koja će biti uvećana za dodatne troškove.

22
1

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter