0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

Zvezdina nada u Bolonji, veliki AdmiralBet specijal, akter je i Teo!

Objavljeno: 31.01.23 u 15:21

Hoće li ponovo pasti 50+ na Vildozu, Nedovića i Dobrića? I šta ima da kaže Miloš Teodosić?

Crveno-beli su ranjeni u derbiju, ali ne odustaju i svakako nisu bez šansi na duplom gostovanju u Italiji, u utorak, odnosno četvrtak.

Večeras od 21 čas Zvezda gostuje u Bolonji, rival je Virtus koga su crveno-beli savladali u Beogradu. Tada su crno-beli bili slabiji za Teodosića koji je sada u formi i odlično je odigrao tri od poslednje četiri utakmice. AdmiralBet je ponudio i specijal za fantastičnog srpskog plejmejkera. Ako Teo bude imao 17+ poena i 6+ asistencija, kvota je 9.00!

Što se Zvezde tiče, navijači veruju da se sa Apenina mogu vratiti sa većom šansom za top 8. Beograđani će imati veliku podršku svojih navijača u Bolonji, imaju pobedu više od Virtusa, trijumfom bi praktičmo bacili Italijane u prašinu.

Nemanja Nedović je ključ, 20+ poena i 5+ asistencija, kvota je 15, dok je na Luku Vildozu kvota 8.00. Mi bismo pre probali Nedovića koji je i protiv Partizana pokazao da je lider Crvene zvezde, ubacio je 23 poena, ali izostale su asistencije. Vildoza je dao 26 poena, ali nije takođe prošao granicu asistencija.

Pazite sada, njih dvojica u proseku postižu oko 30 poena, kada im pridodate Dobrićevih devet, tu su blizu 40. A opklada je 50+ poena zbirno na njih trojicu, protiv Partizana su je probili, dosta igrača je profitiralo. Kvota je sada 12.

AdmiralBet nudi specijal i na Petruševa, 15+ poena i 10+ skokova, kvota je 10. Protiv Partizana je odigrao slabije od očekivanja, Bolonja je prilika da se pridruži Nedoviću i Vildozi, pogura Zvezdu ka dragocenoj pobedi.

Dakle, specijal je tu, i ne samo to. Imate bogatu ponudu na ostale mečeve, plus, POENE IGRAČA.

A da sve začiniti, ako odigrate petorku Evrolige, odnosno stavite pet igrača iz mečeva na tiket (plus ili minus poene), freebet je 20%. Duplo kolo-dupla sreća.

Ako nemate račun na AdmiralBetu, OVDEs je prilika da ga otvorite, uzmete u bonus od 2000 dinara, pa samo napred, sa tim novcem možete da probate i današnje specijale!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter