0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

ZMAJEVI EKSPRESNO PRONAŠLI ZAMENU ZA MILOVIĆA: Defanzivac doleteo na Krov!

Objavljeno: 31.01.23 u 19:20

Veliko pojačanje za klub iz Zaplanjske!

Dušan Joković novi je igrač fudbalskog kluba Voždovac. Defanzivac na Krov dolazi posle epizode u makedonskoj Akademiji Pandev, sa kojom je igrao i utakmice evropskog takmičenja.

Ranije je tokom karijere nastupao za novosadski Proleter, Metalac iz Gornjeg Milanovca, hrvatski Sesvete i LASK iz Austrije.

Visoki štoper nije krio zadovoljstvo zbog dolaska u klub iz Zaplanjske.

-Pre svega želeo bih da se zahvalim na ukazanoj prilici da potpišem za fudbalski klub Voždovac. Veoma mi je drago što sam došao u jedan od najorganizovanijih klubova u zemlji, poznajem dosta igrača koji su već ovde i jedva čekam da se stavim u službu stručnog štaba. Nadam se da ću opravdati očekivanja i da ćemo zajedno ostvariti dobre rezultate- rekao je Dušan Joković.

Sportski direktor beogradskog kluba poželeo je 23-godišnjem defanzivcu dobrodošlicu na Krov.

-Reagovali smo brzo na odlazak Miloša Milovića, bio nam je potreban igrač u zadnjoj liniji koji se dobro snalazi na levoj strani i dobro se služi levom nogom, te je izbor pao na Dušana Jokovića. Pozajemo se od ranije, verujem da će se brzo uklopiti u tim i što bolje odgovoriti zahtevima igre –  poručio je Bojan Leontijević.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter