0
Fudbal

FOTO: Screenshot

URNEBESAN SNIMAK IZ SAUDIJSKE ARABIJE: Navodni čelnik Al-Nasra poručio – „Dao sam 200 miliona za Ronalda, a on zna samo da kaže ‘Siuu’!?“ (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.23 u 08:55

Nije najjasnije da li je reč o nekoj vrsti šali.

Ne snalazi se Kristijano Ronaldo ni u Saudijskoj Arabiji za sada. Još uvek se čeka prvi njegov gol u dresu Al-Nasra, a tokom prošle nedelje ostali su i bez trofeja.

Naime, ispali su od Al Itihada, 3:1, u Superkupu Saudijske Arabije, a najveće kritike nakon tog meča je dobio Portugalac.

Nakon meča pojavio se jedan zanimljiv snimak, ali nije poznato da li je reč o šali ili je zaista ovo jedan od čelnika Al-Nasra. Na snimku se vidi kako on vrlo nervozno izgovara.

Dao sam 200 miliona evra na Ronalda, a on samo zna da kaže „Siu“?! – besan je bio Saudijac.

@dalu_cajamarca 🤣🤣🤣Estan enojadisimos😅 , siquiera agardezcan , que ya les sale el siuuuu….!!!#alnassar #alnassarfc #realmadridfc #arabiasaudita🇸🇦 #siuuuuu #cr7goat🐐 #cr7jr #ligaarabe🇸🇦 #cristianoronaldosfans1 #bichosiuuuuuuuu🐐🇵🇹 @نادي النصر السعودي #cristianoronaldoedit #humor #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #shiu #comandante #teamocr7 #💀💀 #🐐🇵🇹 ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

U narednim danima će se sigurno saznati da li je reč samo o šali ili je ipak nešto ozbiljnije. Jedno je definitivno jasno – Ronaldo za sada nije ispunio očekivanja.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter