0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@acmilan

TOTALNI KOLAPS U MILANU: Za vikend doživeli debakl – danas najbolji igrač neće da produži ugovor!

Objavljeno: 31.01.23 u 11:17

Pukla ljubav.

Fudbaleri Milana, aktuelni šampioni Italije, nalaze se u očajnoj formi. Tome svedoči i ubedljiv poraz od Sasuola u nedelju – 5:2, i to na sred San Sira.

Zaista, Milan odavno nije tako loše defanzivno izgledao.

Nije tu kraj muka rosonera. Naime, kako prenosi Gazeta delo Sport, pregovori agenata Rafaela Leaa, najboljeg igrača Milana, i uprave šampiona Italije, vezani za novi ugovor su pred kolapsom.

Navodno dve strane nisu mogle da se usaglase oko – otkupne klauzule. Zanimljivo, plata od sedam miliona evra godišnje je prihvatljiva za mladog Leaa.

U aktuelnom ugovoru izlazna klauzula za mladog Portugalca je 150 miliona evra, međutim, njegovi zastupnici žele da spuste to na 70-80 miliona evropskih novčanica.

S obzirom na sve veću finansijsku moć klubova, ovaj iznos zaista nije prevelik, te su u Milanu svesni da bi neko vrlo lako mogao da im ‘otme’ Leaa ukoliko to poželi.

Ugovor Rafaela Leaa sa Milanom traje do juna 2024. godine, dakle na leto Portugalac ulazi u poslednju godinu ugovora, a to značajno obara cenu.

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter