0
Evroliga

during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Mornar Bar at Aleksandar Nikolic hall on January 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARKER ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM: ‘Nemam šta da objašnjavam!’

Objavljeno: 31.01.23 u 23:38

Njegova ekipa je večeras potpuno nadigrana.

Košarkaši Partizana Mozzartbet ubedljivo su savladali ekipu Asvela u 22. kolu Evrolige rezultatom 92:71. Odigrali su crno-beli jednu od najboljih utakmica ove sezone, a nakon meča, trener gostiju, Ti Džej Parker, rekao je:

‘Atmosfera? Mislim da nemam šta da objašnjavam. Verovatno najbolja u Evroligi, kada su uz vas, to je kao šesti igrač. U momentima kada možda ne ide, čujete njihove glasove i dobijete energiju. Stvarno su neverovatni. Partizan ima velike šanse, potrebno je da ostanu zdravi, Lesor je važan deo tima i povrede mogu da budu bitan faktor u ovom takmičenju.’ – rekao je Parker za večerašnju atmosferu, da bi potom prokomentarisao i samu utakmicu:

FOTO: STARSPORT

‘Nemamo širok sastav kao neki drugi timovi, nemamo toliko vremena za odmor. Teško je, imamo i jake mečeve u Francuskoj koja je jaka liga. Ne možemo ni tamo da ih odmaramo i onda umor ima uticaj na igru. Vidite da igramo protiv jakih timova, on igra dobro tokom sezone. Imate igrače koji ga dobro brane poput recimo Lesora, stvarno nemam zamerke na igru Fala.’ – zaključio je on.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter