4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OFK BEOGRAD PRAVI STRAŠAN TIM: Bivši Zvezdin napadački tandem stiže na Karaburmu! (FOTO)

Objavljeno: 31.01.23 u 08:00

Dva velika imena srpskog fudbala uskoro u plavo-belom dresu!

Dolaskom nove uprave u prostorije slavnog kluba sa Karaburme došlo je do mnoštva inovacija, a navijači OFK Beograda se nadaju i do boljih dana.

Poznati stručnjak, Simo Krunić, vratio se kako bi mogao klubu koji mu je mnogo pružio, a onda mu se kao prvo pojačanje u timu pridružio dugodišnji as Partizana – Milan Lola Smiljanić.

Plavo beli su rešili da već naredne sezone zaigraju u višem rangu, Mozzart bet Prvoj ligi Srbije, a uskoro će na putu ka ostvarenju tog cilja biti jači za dva dobro poznata imena.

Prema saznanjima HotSporta, nekadašnji napadači Crvene zvezde koji su ostavili dubok trag na stadionu ‘Rajko Mitić‘, Andrija Kaluđerović i Filip Kasalica, uskoro će postati novi golgeteri OFK-a.

Još uvek aktuelni tandem u špicu Grafičara u narednim danima potpisaće saradnju sa popularnim Romantičarima.

FOTO: STARSPORT

Kaluđerović je rođen 1987. godine, a tokom bogate internacionalne karijre branio boje brojnih klubova među kojima se izdvajaju Rad, Vojvodina, Crvena zvezda, Peking Guoan, AEL Limasol, Real Santander, Tun, Brizbejn i Žalgiris. Andrija je u top pet najboljih strelaca u istoriji srpskog elitnog takmičenja, a dugi niz godina je bio na samom vrhu tabele.

Godinu dana mlađi Kasalica se vraća u OFK Beograd za koji je nastupao na startu karijere, da bi ga put dalje vodio u Mačvu, Hajduk iz Kule, Slobodu Užice, Crvenu zvezdu, Ulsan, Istru, Ordabasi, Napredak, Platanju,Rad, Radnički iz Niša i Grafičar. Filip je oduvek važio za velikog miljenika među navijačima kluba sa ‘Marakane‘.

FOTO: STARSPORT
70
17

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter