0
Domaći fudbal

Samed Bazdar (L) and Aleksandar Dragovic Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NIŠTA OD VELIKOG TRANSFERA: Partizan odbio milionsku ponudu za Sameda Baždara!

Objavljeno: 31.01.23 u 21:50

Odlučeno je da će mladi napadač dobiti šansu u prolećnem delu sezone

Prema poslednjim informacijama, FK Partizan je odbio ponudu Hofenhajma za mladog i talentovanog napadača Sameda Baždara.

Naime, čuveni nemački klub je na adresu crno-belih poslao cifru od 3 miliona evra, ali se čini da on nije zadovoljila čelnike srpskog kluba.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Zapravo se radi o tome da bi Partizan tu sumu dobijao kroz rate, dok bi sam Baždar potpisao višegodišinji ugovor sa Nemcima.

Odmah nakon potpisa talentovani napdač bi bio prosleđen na pozajmicu u Drugu ligu Portugalije, tačnije u Akademiko, gde bi prošao period prilagođavanja, pa se potom vratio u nemački klub.

Upravo to je bila tačka spoticanja kada je reč o Samedu Baždaru, a uz konsultacije sa Partizanom odlučeno je da ta ponuda zapravo nije dovoljno dobra.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter