0
AdmiralBet ABA Liga

Facundo Campazzo during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cedevita Olimpija at Aleksandar Nikolic Hall on January 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAJBOLJI U JANUARU: Fakundo Kampaco MVP meseca u ABA ligi!

Objavljeno: 31.01.23 u 11:47

Pokazao klasu.

Mnogo toga se izdešavalo od dolaska Fakunda Kampaca u Crvenu zvezdu Meridian Bet. Na posletku, ono što je sigurno – Argentinac neće zaigrati u crveno-belom dresu u Evroligi pre marta.

Zbog toga, u potpunosti se fokusirao na treninge i na utakmice u AdmiralBet ABA ligi. Svoju klasu je pokazivao na terenu, a danas je zbog toga dobio i priznanje.

Naime, argentinski plejmejker je proglašen za MVP-ja januara u AdmiralBet ABA ligi.

On je u proseku beležio 14,4 poena, 7,2 asistencija i 3,4 skoka. Sve ovo je bilo dovoljno za ukupan prosečni indeks – 21,4 poena.

Crvena zvezda je uz Partizan jedini klub koji je pobedio sve mečeve u regionalnom takmičenju tokom januara, te su se stekli uslovi da Fakundo bude MVP. Takođe, Kampaco je imao i ključnu ulogu u tim pobedama, a i najbolju statistiku.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter