0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Argentina

MESI SE POKAJAO ZBOG INCIDENTA SA VAN GALOM I VEGHORSTOM: „Ne sviđa mi se šta sam uradio!“

Objavljeno: 31.01.23 u 10:07

Svestan je svega.

Osvajanjem titule šampiona sveta u decembru prošle godine, Lionel Mesi je ispunio svoj najveći san – podigao je Zlatnu boginju kao kapiten Argentine.

Ipak, pre samog finala sa Francuskom, koje je bilo jedno od najboljih u istoriji, desio se susret sa Holanđanima u četvrtfinalu koji je ostao upamćen po mnogo čemu.

Između ostalog i po Mesijevim svađama sa tadašnjim selektorom Lala, Lujom van Galom, te fudbalerom Vutom Veghorstom.

Bilo je mnogo tenzije pre meča. Video sam sve što je Van Gal govorio, čak su mi na to pažnju skrenuli i reprezentativni drugovi. Bio sam nervozan i uopšte mi se ne sviđa šta sam uradio. Ni ono što sam rekao Veghorstu „produži dalje glupane“, kao ni komunikacija sa Van Galom. – započeo je Mesi.

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

Takve stvari se dešavaju u važnim mečevima smatra Leo.

Jedna reakcija izaziva drugu, ništa nije bilo planirano. Ne volim sliku koju sam ostavio u tom trenutku, ali to se dešava na mečevima sa velikim ulogom i tenzijom. – kazao je Argentinac.

Za kraj, dotakao se Dijega Maradone.

Da je živ sigurno bi mi on predao trofej. Žao mi je što nije doživeo makar da vidi kako podižemo pehar. On je jedan od onih koji me voleo i gurao me da ostvarim svoje ciljeve. – zaključio je Mesi.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter